Totul pentru automatizare

Electromatic-Systems S.R.L. a fost infiintata in anul 1999 la Brasov, concentrandu-si activitatea de distributie a echipamentelor electrice si pneumatice precum si lucrari de proiectare, executie, programare si implementare a solutiilor electrice de distributie, forta, comanda, automatizari si sisteme SCADA in diferite domenii industriale. In prezent compania inregistreaza un numar de 45 de angajati, cifra de afaceri anuala de aproximativ 4 mil. Euro. Certificarea sistemului de management integrat calitate-mediu-securitate si sanatate ocupationala, conform standardelor internationale ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, indica reocuparea companiei in a oferi produse si servicii de calitate superioara, conforme atat cu reglementarile legislative aplicabile, cat si cu nevoile specifice ale clientilor.

Prin produsele si serviciile oferite, vine in intampinarea nevoilor clientilor sai astfel incat acestia sa obtina prin investitiile lor in automatizare un maximum de performanta, protectie si siguranta in exploatare. Piata careia ne adresam este concentrata in special in zona de centru a tarii dar clientii nostri sunt din toata Romania. Clientii nostri sunt instalatorii, micii instalatori, OEM-uri, tablotieri si departamente de mentenanta din marile unitati de productie. Electromatic-Systems si-a concentrat activitatea pe urmatoarele directii:

Comercial - distributie a echipamentelor de automatizare, electrice si pneumatice;
Servicii - lucrari de proiectare, executie, programare si implementare a solutiilor electrice de distributie, forta, comanda, automatizari si sisteme SCADA in diferite domenii industriale.
Depanare de electronica industriala de mare putere, in special convertizoare de frecventa Danfoss si Vacon.

Aflandu-ne intr-o cursa continua pentru modernizarea si dezvoltarea sistemelor specifice domeniului nostru de activitate, compania noastra furnizeaza cele mai noi solutii si echipamente in domeniul automatizarilor industriale.
Electromatic-Systems este distribuitor, partener comercial si integrator pentru producatori de renume mondial.

 

Divizia comerciala vine in intampinarea clientilor sai prin:
- Oferirea de solutii tehnice avantajoase in conformitate cu cerintele specifice ale clientilor;
- Oferirea unei vaste game de produse;
- Raport calitate/pret avantajos;tocuri considerabile la echipamente necesare echiparii tablourilor de distributie, instalatiilor de automatizare, instrumentatiei de proces industrial, actionarilor motor;
- Personal bine pregatit d.p.d.v. tehnic, in stransa legatura cu furnizorii nostri, care pot asigura consultanta in alegerea, instalarea si parametrizarea echipamentelor;
- Promptitudine in livrari si solutii flexibile;
- Conditii comerciale avantajoase.


Departamentul comercial, in stransa legatura cu celelalte departamente, poate oferi servicii specifice dupa urmatoarele directii:

- Instrumentatie si echipamente de automatizari

- Programarea/Setarea instrumentatiei de proces;
- Consultanta in echivalarea unor echipamente cu timp mare de aprovizionare;
 

Echipament electric general:

Programarea/Setarea convertizoarelor si a softstarterelor;
Servisare echipamente Danfoss VLT Drives;
Programarea/Setarea UPS-urilor Eaton;
Servisare UPS-uri Eaton;
Programarea releelor inteligente;
Consultanta in actionari motoare;
Consultanta in executia tablourilor;
Echipament pneumatic

Consultanta in executia instalatiilor pneumatice;

Contact