0 Bucati - 0,00 lei
Cosul este gol!
Produsele tale Actualizare pret

Politica de confidentialitate

NOTA DE INFORMARE SI DE VALIDARE CONSIMTAMANT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Stimati clienti,

Pentru a face posibila procesarea, expedierea si livrarea comenzilor plasate de dumneavoastra, va exprimati in mod explicit consimtamantul ca Electromatic-Systems, in calitate de furnizor – vanzator, sa colecteze si sa prelucreze datele dumneavoastra cu caracter personal, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, ale Legii nr. 506/2004 si potrivit Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, emis de Parlamentul European si de Consiliul Uniunii Europene. Pentru a putea procesa si livra comenzile dvs., trebuie sa ne furnizati, la deschiderea contului de cumparator, urmatoarele date: nume si prenume, adresa de e-mail, telefon, adresa. Aceste date sunt necesare si in procesul de emitere a facturii pentru produsele comandate, fiind in drept o exigenta de legalitate si de disciplina fiscala.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Electromatic-Systems.

Datele cu caracter personal primite de Electromatic-Systems vor fi:
- prelucrate cu buna credinta si in conformitate cu dispozitiile legale;
- colectate in scopuri determinate, explicite si legitime;
- adecvate, pertinente si neexcesive, prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate;
- stocate intr-o forma care sa permita identificarea persoanei vizate strict pe perioada necesara realizarii scopurilor in care datele sunt colectate si prelucrate.

Pentru a putea efectua achizitii prin intemediul site-ului ele-mag.ro, trebuie sa furnizati date specifice indeplinirii actelor de comert on-line. Refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date determina in mod obiectiv si rezonabil incapacitatea de a produce actul de comert si deci imposibilitatea de a achizitiona produse on-line.

Dispuneti de toate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 si de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, astfel: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a sesiza instanta de judecata.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate tertilor, cu exceptia imputernicitilor subscrisei, si numai in scopul procesarii comenzii / livrarii produselor comandate catre dvs.. Pentru exercitarea acestor drepturi (dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie) va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa str. Poienelor 2A, Brasov sau la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor Electromatic-Systems, cum ar fi:
- procesarea comenzilor sau a cererilor in legatura cu produsele;
- facturarea;
- livrarea comenzilor;
- solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de dumneavoastra;
- contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, e-mail, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse, oferte speciale, nouati care credem ca ar putea fi de interes (in afara de cazul in care ati facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens);
- inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare.

Transmiterea informatiilor catre terti
In baza consimtamantului dvs., in mod explicit exprimat, Electromatic-Systems poate transmite catre terti doar datele dumneavoastra necesare efectuarii livrarii comenzii plasate, catre firma de curierat care efectueaza transportul.

Confidentialitate cont client
Electromatic-Systems., detinatorul domeniilor ele-mag.ro si electromatic.ro , va garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor stocate in contul de client. Datele cu care va inscrieti in contul dumneavoastra de client sunt utilizate strict in scopul comercial pentru care s-a facut inregistrarea datelor, adica: facturarea si livrarea produselor comandate in magazinul on-line Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Magazinul on-line ele-mag.ro este operat de Electromatic-Systems CUI RO11808681, sediul in str. Poienelor, nr. 2A, Brasov, , inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J08/480/1999.
Politica de utilizare a cookie-urilor
Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de retele sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de retele sociale, de publicitate si de analize informatii cu privire la modul in care folositi site-ul nostru. Acestia le pot combina cu alte informatii oferite de dumneavoastra sau culese in urma folosirii serviciilor lor. Cookie-urile sunt mici fisiere de text ce pot fi utilizate de catre site-urile web pentru a face utilizarea lor mai eficienta.

Legea stipuleaza ca putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dumneavoastra, in cazul in care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dumneavoastra. Acest site utilizeaza diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri sunt plasate de catre servicii parti terte care apar pe paginile noastre. Consimtamantul dumneavoastra se aplica urmatoarelor domenii: ele-mag.ro si electromatic.ro

Contact

ELECTROMATIC-SYSTEMS
Va invitam sa ne vizitati la Showroom.
Zilnic intre orele: 8:00 - 16:30

  • Brașov, str. Poienelor nr. 2A, RO - 500419
  • +40 268 318810; +40 268 318820
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…